مشاوره حقوقی رایگان - شغل سخت و زیان آور و بیمه خدمات درمانی

با سلام
من و 15 نفر از همکارانم در سال 1380
به استخدام اتش نشانی در آمدیم
در ابتدا حدود دو یا سه سال از طرف اتش نشانی برای گروه ما بیمه تامین اجتماعی پرداخت می شد
بعد با پیشنهاد مدیریت و امضای درخواست کتبی بیمه خدمات درمانی را انتخاب کردیم
و تغییر بیمه انجام شد و تا الان نیز ادامه دارد
با توجه به قانون مشاغل سخت که جدیدا برای اتش نشانان تصویب شده همکاران ما که بیمه تامین اجتماعی بودند با 20 سال سابقه مداوم در اتش نشانی بازنشست شده اند
ولی گروه ما چون بیمه خدمات درمانی هستیم
به گفته مسئولین بیمه ،باید 24 سال سابقه مداوم در اتش نشانی داشته باشیم
با اینکه کارمان با دیگر همکار مان که با 20 سال بازنشست شده دقیقا یکی بوده و همه ما مامور اتش نشانی بودیم و اتش خاموش می کردیم فقط در چارت سازمانی جلو اسم ما کارمند آتش نشانی زدند و برای آنها کارگر اتش نشانی بوده
و همچنین بیمه ما خدمات درمانی بوده بیمه آنها تامین اجتماعی
وکلای محترم راهنمایی بفرمائید
چطوری میشه حق ضایع شده مان رو احیا کنیم و پیگیر بازنشستگی باشیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام میتوانید در دیوان عدالت شکایت خود را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که دستگاه متبوع اقدامی در خصوص خواسته شما انجام نمیدهد لاجرم باید دیوان عدالت اداری اقدام نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با مدارک لازم سعی کنید اثبات کنید محل کار و نوع کار خود را