مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با وکیل

سلام مادر خانم من 6سال پیش 10 ملیون تومن داده به یکی و یک چک گرفته برا چند ماه بعد یارو چک پاس نکرده هر چی هم رنگش زده یا پیغامش داده امروز فرداش کرده تا این که سال گذشته چک را به وکیل میده تا اصل چک با خسارتش براش بگیره قبل از عید قاضی حکم توقیف ماشینش میده صاحب چک هم 10 تومن می ریزه تو حساب دادگاه و ماشین آزاد میکنه وکیل هم 1400از پول بر میداره و8600میده مادر خانم من مادر خانم من به وکیلش میگه اینجوری که اصل پولم هم گیرم نیومده مگر نه اینکه باید خسارت و هزینه دادرسی وکیل همه را بده وکیل بهش میگه 10تومن داده که ماشینش آزاد کنه موقعی که بیاد چک بگیره و رضایت شما مجبوره همه خسارتها رو بده تا اینکه دیروز به مادر خانم من زنگ زدن که 1300 ریخته و پرونده بستن مادر خانم من زنگ میزنه به وکیل که جریان اینه مگه قرار نبود 8تومن دیگه بدن گفته وکیل گرفته و چند ماه پیش حکم دادن دیگه هم کاری نمیشه کرد حتی بهش خبر نداده که اعتراض کنه و از حق خودش دفاع کنه
مادر خانم من سنش بالاست و زندگیش هم به سختی میگذره به وکیلش اعتماد کرده
از وکلای محترم خواهش میکنم اگر راهی داره که بتونه حقش بگیره راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصل مبلغ چک و خسارت تاخیر تادیه ، محاسبه شده و پرداخت شده و