مشاوره حقوقی رایگان - صلح با حق فسخ و فوت مُتصالح

با درود؛
صلحنامه ای را با حق فسخ بنام فرزندم صلح کردم. فرزندم فوت شد. اکنون برای استفاده از حق فسخ خود، دفترخانه میگوید چون در قسمت شیوه پرداخت صلحنامه، مبلغی طبق محاسبات دارایی(که البته کم است)، درج شده بوده، باید ابتدائاً آن مبلغ بین وراث قانونی وی(یعنی خود من! و پدرش و همسرش) تقسیم گردیده یا اینکه با حضور خود و اقرار به دریافت آن مبادرت ورزند. سپس سند فسخ تنظیم میگردد. آیا این مراحل، ضروریست!؟ و دوّم اینکه تا زمان وقوع فسخ، همسر ایشان میتواند ادعایی بر این صلحنامه داشته باشد، با اینکه بنده حق فسخ یکطرفه دارم؟
با سپاس

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید سریعا اراده خود مبنی بر فسخ را بصورت رسمی به وراث اعلام نمایید قبل از فسخ همسر ایشان می تواند ادعا داشته باشد