مشاوره حقوقی رایگان - خودرو مزاحم

سلام سوالی دارم حدود 3هفته هست که خودرویی جلوی دیوار آپارتمان ما پارکه که مال ساکنین آپارتمان ما نیست و ما تصمیم داریم دیوار رو بریزیم کرکره نصب کنیم که این خودرو مزاحم است ، با اینکه بنر زدیم و براش یادداشت گذاشتیم، یادداشت رو برداشت ولی خودرو رو جابه جا نکرده و لاستیک هاشم پنچر هستش انگار قصد نداره جابه جا کنه ، برای ساکنین آپارتمان ما که پارکینگ ندارن واقعا ناراحت کنندست . آدرس و شمارشو هم داریم پاسخ گو نیست. از چه راهی وارد بشیم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وباسلام ابتد ااز طريق پليس 110 كار رادنبال كنيد ودرصورت ضرورت از طريق دادگاه كه با مراجعه به يكي از دفاتر خدمات قضائي مي توانيد خواسته خودرا در قالب دادخواست تقديم دادگاه كنيد موفق باشيد.