مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پزشکی

سلام من به صورت مادرزادی کم شنوا بودم به طوری که 80 دسیبل شنوایی نداشتم و با عمل استاپدکتومی شنوایی من در گوش راست به 60 دسیبل کم شنوایی و در گوشت چپ 40 دسی بل شنوایی رسیدع است ایا بنده معافیت دائم میشوم؟یا معافیت از رزم؟مقطع تحصیلی دانشجو هستم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این شرایط معاف می شود ولی تایید موضوع با کمیسیون مربوطه است

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،موضوع از طریق کمیسیون پزشکی نظام وظیفه بررسی میشود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق کمسیون پزشکی نظام وظیفه پیگیری کنید.

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
به حوزه نظام وظیفه محل تان مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود موضوع از طریق کمیسیون پزشکی نظام وظیفه بررسی میشود و می توانید با 096480 نیز تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ممکن است . شما
باید درخواست معافیت خود را به اداره نظام وظیفه مطرح نمایید تا در
کمیسیون‌ پزشکی بررسی بشود