مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

با سلام خدمت شما وکلای محترم ما خانه ای را 4 سال پیش کرایه دادیم و بعد از آن سر سال به صورت زبانی تمدید کردیم الان هم چند ماه است که مدت اجاره تمام شده و از مستاجر خواستیم تخلیه کند ولی همش این ماه و ماه آینده میکنه آیا توسط شورای حل اختلاف میتوان حکم تخلیه خواست چون خودمان به منزل خودمان نیاز داریم با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر شرایط مصوبه 72 کرونا را دارید می توانید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام تحت شرایط مقرر در مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا امکان وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر شرایط مصوبه کرونا را دارید می توانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق مصوبه ستاد کرونا ، قرارداد اجاره خود به خود و بدون تنظیم قرارداد اجاره ، با افزایش 20 یا 25 درصد اجاره بها ، تمدید خواهد شد مگر در موارد استثنائات ( اگر موجر ، خودش مستاجر باشد و نیاز شخصی موجر ثابت بشود ، در صورت ازدواج دائم فرزند ذکور موجر و تنظیم عقد نامه ، در صورت فروش خانه و انتقال در دفترخانه ، در صورت اثبات نیاز شخصی موجر و ...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید اسثناعات ستاد کرونا را اثبات نمایید
مانند نیاز شخصی ، فروش و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود قراردادها تمدید گردیده و راهی,ندارد جهت جز موارد قانونی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت دارا بودن جمیع شرایط میتوانید اقدام نمایید