مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک پدری

سلام پدرم 15سال فوت شده مادرم زنده است ایا وارثان میتوانن ملک پدری را بفروشن سهم مادر بهش بدن براش خونه بگیرن و وارثان از فروش منزل پدری تقسیم کنن 6برادریم 2دوخواهر از این هشت فرزند هفت نفر راضی به فروشن یکی مخالفه اصلا این کار شدنی هست یا نه مادر در قید حیات باشه ملک پدری رابفرشیم لطفا راهنما کنید

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله ملک قابل فروش است.و در صورت مخالفت یک نفر می بایست دادخواست دستور فروش اقامه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید تا کارشناس ثبت ، نامه عدم افراز صادر نماید و سپس درخواست دستور فروش مال مشاع را به طرفیت همه وراث در دادگاه مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بااخذگواهی انحصاروراثت میتوانیددادخواست تحریروتقسیم ترکه را تقدیم نمایبد