مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف

سلام، باپرایدبه یک پژوپارس زدم، سقف بیمه ام، 16میلیون بود طرف گرفت، بعدرفت شکایت کرد برای افت قیمت 30میلیون ، با24میلیون بابت خسارت ماشین، کارشناس زده، حل اختلاف صلاح نرفتیم ، حالابایدبریم دادگاه عمومی ، حسابم مسدود شده ، پرایدم همان موقع فروختم، حالا توقیفیش گرفته ، نمیدانم چکار کنم ، آیا میشود تا قبل از دادگاه خودمان رفع توفیقی بگیریم و آیا این 16میلیون بیمه از این 24میلیون کم میشود؟ ممنون

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

میزان خسارت دریافتی از بیمه از میزان مطالبه خواهان کم می‌شود ضمن اینکه میتوانید به نظر کارشناسی اعتراض کنید ویا قبل از جلسه دادگاه با خواهان مصالحه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض نمایید و درخواست هیات سه نفره را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید نسبت به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر کم نمیشود میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
افت قیمت با خسارات وارده متفاوت است
لکن بیمه تا سقف تعهدات مکلف به پرداخت است
افت قیمت را کارشناس تعیین نموده و بیمه اصولا متقبل نمی شود…