مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صورتجلسات و تصمیمات هیئت مدیره

با سلام و عرض ادب
رای قطعی مبنی ابطال صورتجلسه مجمع عمومی یک مجتمع مسکونی که در آن هیئت مدیره مجتمع انتخاب شده بودند صادر شده است.
1- آیا با استفاده از دادنامه صادره میشود ابطال صورتجلسات و تصمیمات این هیئت مدیره را نیز طی ارائه دادخواستی تحصیل نمود؟
2- در صورت مثبت بودن پاسخ پرسش 1 و در صورت ابطال صورتجلسات و تصمیمات هیئت مدیره مورد اشاره، آیا قراردادهای منعقده و هزینه های انجام شده توسط این هیئت مدیره برای اداره مجتمع برعهده اعضای این هیئت مدیره است ؟ و خود آنها ضامن هستند؟
با تشکر و امتنان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ابطال شود یعنی تمام تصمیمات مجمع عمومی باطل و کان لم یکن هست در مورد هزینه ها باید دید منظور چه هزینه هایی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید دادخواست ابطال صورت جلسات مجمع عمومی و ابطال قراردادهای منعقده توسط مجمع را مطرح نمایید
و