مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام وقت همگی شما بزرگواران که مارو در امور مسائل خانواده که در انها سردرگمیم یاری میکنید بخیر و شادی باشه...
سوالم اینه ایا برای درخواست عدم تمکین فقط ارسال اظهار نامه کفایت میکنه!!! یااینکه نخیر باید مراحلش طی بشه!!؟
واینکه اگر که باید مراحلش طی بشه ولی فقط اظهار نامه فرستاده باشیم و زوجه بره اقدامی علیه زوج در دادگاه بکنه! اظهار نامه اثباتی برای اینکه من زودتر اقدام کردم هست یاباطله!!!؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

باید دادخواست بدین و اظهارنامه رو هم پیوست کنین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید علاوه بر ارسال اظهارنامه رسمی دادخواست مناسب نیز طرح و ارائه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنامه در برخی مناطق کفایت میکند اما در دیگر دادگاهها باید بعد از پاسخگویی ب ان، دادخواست طرح شود . اولویت ان مهم نیست.در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منظورتون مشخص نیست به صرف اظهار نامه عدم تمکین نمیدهند باید دادخواست بدید و در دادگاه ثابت بشه

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بايد اقدام به طرح دعوا كنيد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر جهت نتیجه باید دادخواست الزام داده و قطعی گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف اظهارنامه کافی نیست بقیه مراحل را انجام دهید مفاد اظهار نامه همواره دلیل است و باطل نمی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید هم اظهارنامه ارسال نمایید و هم دادخواست الزام زوجه به تمکین را اقامه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باید دادخواست هم داده شود برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر باید هم اظهارنامه ارسال نمایید و هم دادخواست الزام زوجه به تمکین را اقامه نمایید