مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام پشت بند او سوالی که پرسیدم فقط اظهارنامه کافیه یا نه برای عدم تمکین که طبق فرمایشات شما دوستان باید دادخواست کنم!! وکیل بنده میگن که اقدامی برا دادخواست نکن؟؛ منتظر بمونید اون چکاری میخواد انجام بده! چرا؛ میگه چون شما ماشین بنام داری و اول برید کارای واگذاری ماشینتونو انجام بدید بعد دادخواست بزنید در غیر اینصورت اگر مهریشو بزارن اجرا ماشین توقیف میشه!! من همین ماشین داراییمه و باهاش بچه هامو میفرستم مدرسه باهاش سر کار میرم خونمون شهرستانه من یه شهرستانه دیگم یعنی هیچ راهی نداره

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با توجه به اینکه وکیل شما در جریان مسائل و مشکلات شما می باشد قطعا بهترین راه را به شما ارائه می دهند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکیل شما در جریان کارهای شما هست به توصیه های او گوش کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. تا اقدامی نکردن شما زمان برای واگذاری ماشین خواهید داشت. سخن وکیلتان درست است چرا دادخواست الزام ب تمکین متضمن فراتم نمودن منزل مناسب و پرداخت مهریه در صورت درخواست زوجه میباشد. ک در این صورت اموالتان جهت پرداخت مهریه توقیف میشود..

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با وکیل خود همراه باشید