مشاوره حقوقی رایگان - ملک که بنام زده میشه پس گرفت

سلام خسته نباشید شوهرم خونه به نام من زده الان میخواد با گذاشتن چک ها خونه رو پس بگیره آیا می‌تونه یا نه ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بحث خانه یک موضوع دیگر است که بدون دلیل نمی تواند سند را برگرداند.
اما اگر شما چک امضا کرده باشید می تواند علیه شما دادخواست مطالبه وجه بدهید.
باید مبایعه نامه و چک ها را دید. حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر بواسطه برگشت چکها واقدام قضایی بخواهد منزل را توقیف کند بله میتواند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر به شرطی که بتوانید دفاع نمایید
ولی اگر شما چک ، صادر کرده اید باید مبلغ چک را پرداخت نمایید یا دادخواست استرداد لاشه چک را به علت ......
مطرح نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،دو موضوع مجزا می باشد.
در صورت صدور چک می بایست پرداخت شود.
برای مشاوره تکمیلی تماس بگیرید.