مشاوره حقوقی رایگان - معامله بدون سند رسمی

سلام ایا مشاور املاک میتونه با استناد به توافق طرفین که خارج از دفتر املاک بوده
و خودش هم در توضیحات مبایعه نامه قید کرده که طرفین خارج از دفتر املاک توافق کردن مشاور املاک با استناد به توافق طرفین اقدام به تنظیم مبایعه نامه نموده که هیچ گونه مسئولیتی ندارد
فروشنده پدر که زمین که شامل سالن خانه مسکونی .... بود به فرزندان خود فروخت
فروشنده سند رسمی نداشت فقط تقسیم نامه ارث که سهم ایشون هم مشخص بود فروخت
ایا در اینده مشکلی برای مشاور املاک پیش نمیاد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر مشکلی برای مشاور املاک پیش نمی آید. مشاور املاک فقط واسطه بین دوطرف است. متعهد نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا خیر مشاور املاک مسوولیتی نخواهد داشت مگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قدرالسهم خودرااز ماترک منتقل نموده ومنعی ندارد