مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق دادگاه تجدید نظر

با سلام و عرض ادب
در پرونده ای اینجانب به اتهام ممانعت از حق در دادگاه کیفری حکم برایت برای اینجانب صادر شد و دلیل اصلی آن هم بازدید و معاینه محل توسط قاضی دادگاه بوده است که در حکم دادگاه بدوی هم آمده است . حال شاکی که یکی از افراد با نفوذ شهر می باشد به رای دادگاه اعتراض کرده و دلیل جدیدی برای ادعایش ندارد. و از خودش مطمین است که رای دادگاه تجدید نظر را پیروز میشود.
سوال اول. حال به نظر شما چقدر احتمال تایید رای دادگاه بدوی وجود دارد.
سوال دوم. اگر به همین جرم شاکی در دادگاه حقوقی هم شکایت کند. در صورتی که حکم برایت اینجانب در دادگاه کیفری تایید شود. چقدر تاثیر در حکم دادگاه حقوقی دارد.
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
باید پرونده مطالعه شود بعد نظر در مورد تجدید نظر داد.
تاثیر رای کیفری بر حقوقی بستگی به پرونده دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حکم دادگاه کیفری ، میتواند برای دادگاه حقوقی موثر باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حکم دادکاه کیفری میتواند تاثیر گذار در روند رسیدگی حقوقی باشد