مشاوره حقوقی رایگان - رابطه در زمان عده

اگر در زمان عده زن با مردی دیگر غیر از شوهرش رابطه برقرار کند چگونه میتوان طرح شکایت کرد؟؟
آیا میتوان درخواست پزشکی قانونی داد؟؟
اگر ثابت شود که با غیر از شوهرش رابطه جنسی برقرار کرده باشد چه حکمی دارد؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
چون درزمان عده رابطه با اجنبی ایجاد کرده عمل زنا محسوب خواهد شد

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام بستگی به نوع طلاق دارد در طلاق رجعی در زمان عده زن در حکم زوجه می باشد وچون احتمال اینکه مرد به زن رجوع کند وجود دارد. در این دوران می تواند شکایت جهت رابطه نامشروع کند در صورتی که دلایل و مدارک محکمی داشته باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به نوع طلاق دارد.در طلاق رجعی می شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید شکایت رابطه نامشروع نمایید که در صورت اثبات زنا محسنه ، مجازات آن اعدام است

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،اکر طلاق رجعی باشد می تواند شکایت رابطه نامشروع انجام داد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عمل زناست و چون در عده بوده زنای محصنه میباشدشکایت رابطه نامشروع

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در جرم رابطه نامشروع زوج شاکی خصوصی محسوب نمی شود و تحقیق در خصوص اینگونه جرایم طبق قانون ممنوع است علیهذا احیانا اگر شکایت شما را پذیرفتند باید بتوانید جرم زنا یا رابطه نامشروع را اثبات کنید در غیر اینصورت مرتکب جرم قذف شده اید و در صورت شکایت همسرتان حد شلاق بر شما جاری خواهد شد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صرفا در طلاق رجعی مصداق دارد
وقتی جداشدید بهتر است به زندگی خویش بپردازید چراکه زوجه با عدم اثبات به جرم قذف می تواند شکایت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بعد از صدور حکم طلاق ، اگر طلاق
بائن باشد زوج نمی تواند شکایت نماید ولی اگر طلاق رجعی باشد زوج میتواند شکایت رابطه نامشروع را مطرح نماید