مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

اگر خونه ای سند نداشته باشه و به صورت مبایعه نامه و وکالت بلاعزل بنام زده بشه. فروشنده اگر فوت کنه وکالت از بین میره؟ و راهی هست که آدم محکم کاری کنه؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکالت از بین میرود و تازه باید اثبات بیع نمایند

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
ملک پلاک ثبتی نداشته و در نتیجه سند تک برگی یا منگوله دار ندارد. با مبایعه نامه، ملک به شما منتقل شده است. برای محکم کاری، در کنار آن، یک اقرار نامه تنظیم شود. وکالت با فوت منفسخ می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با فوت احداز طرفین به وکالت اثر قانونی خود را از دست می دهد ولی با توجه به اینکه مبایعه نامه ای را در دست دارید می‌توانید مالکیت خود را اثبات نماید