مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام با عرض پوزش این سوال را قبلا پرسیدم ولی متوجه نشدم مهریه را به اجرا گذاشته ام همسرم فقط یه حقوق ثابت داردایا بعد از فوت پرداخت اقساط مهریه ام ادامه دارد چن فرزند هم دارد البته در حال حاضر سه فرزند در خانه هستن و ازدواج نکردن میشه یه کم کامل و واضح توضیح بدین در ضمن همسر دیگری هم دارد ممنون

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام اگر بعد از فوت اموالی ازیشان باقی بماند ابتدا مهریه شما و همسر دیگر از اموال پرداخت میشوددرضمن دیون متوفی حال میشود یعنی بصورت یکجا و نه قسطی باید پرداخت شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت وجود ماترک امکان بهرمندی از آن وجود دارد ولی به صورت اقساط ماهیانه خیر مهریه پرداخت نمیشود

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

مهریه حتی در صورت فوت هم قابل دریافت است ولیکن اگر ایشان کارمند حقوق ثابت دارن بعد از فوت هم حق شما محفوظ خواهد بود هم از بابت مهریه به شرطی که تقاضا شده باشه هم ازباب اینکه همسر ایشان هستین یک دوم از حقوق به همسر شخص متوفی تعلق دارد البته در صورت داشتن فرزند غیربالغ و اگر هم فرزند نداشته باشن کل حقوق به همسران تعلق میگیرد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله اقساط پرداخت میشود.
برای توضیحات بیشتر تماس بگیرید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
اقساط متوفی حال می شود و ابتدا مهریه پرداخت و الباقی ماترک به وراث می رسد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله پرداخت میشود البته اگر مال واموالی دارد که میتوانید جهت مهریه توقیف کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام چنانچه اموالی داشته باشد میتوان توقیف کرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تماس بگیرید از طریق سایت توضیحات کامل دریافت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مهریه شما با فوت زوج ساقط نمیگردد ومجددا میتوانید پیگیر پرونده مهریه خود باشید البته باید به طرفیت وراث اقدام نمایید جهت اخذ توضیحات بیشتر تماس حاصل فرمایید