مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام وقت بخیر. همسر بنده فوت کرده و یک فرزند پسر 10 ساله دارد و همچنین مادر مرحوم زنده میباشد. مرحوم یک خانه دارد خواستم ببینم که سهم مادر مرحوم به چه میزان میباشد و سهم فرزند مرحوم چی میزان و سهم بنده چ میزان و آیا میتوانم سهم مادر مرحوم را به میزانی که هست پرداخت کنم و سند خانه را ب نام خود یا فرزندم بزنم آیا علارقم میل مادر مرحوم ک قصد فروش سهم خود را ندارد میتوانم از طریق قانونی اقدام ب پرداخت سهم ایشون کنم ؟
باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سهم مادر یک ششم و سهم شما یک چهارم است الباقی به فرزند پسر ارث میرسد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادر یک ششم زن یک هشتم الباقی به فرزند می رسد.
زن می تواند مهریه خود را نیز مطالبه کند

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،سهم مادر یک ششم،سهم سهم زن با وجود فرزند برای شوهر یک هشتم و مابقی متعلق به فرزند.
چنانچه با وجود توضیحات احتیاج به مشاوره داشتید تماس بگیرید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام یک چهارم به شما و یک ششم به مادر و الباقی به پسر میرسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مادر یک ششم زن یک هشتم الباقی به فرزند می رسد. زن می تواند مهریه خود را نیز مطالبه کند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سهم مادر یک ششم سهم شما یک هشتم چون فرزند دارید مابقی به فرزند ذکور سوال دوم هم بلی است دوستانی که سهم سما را یک چهارم اعلام کردن اشتباه سهوی بوده اگر شما فرزند دارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام یک ششم سهم مادر یک هشتم سهم شما و الباقی سهم فرزند ذکور.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
یک هشتم سهم شما یک ششم سهم مادر همسرتان وباقی به فرزند خواهد رسید