مشاوره حقوقی رایگان - اظهار نظر دادستان

دستور قضایی مبنی بر ارسال پرونده نزد دادستان جهت ملاحظه و اظهار نظر در تاریخ …. صادر گردید به چه معناست ؟
یعنی حتما بازپرس نظر به کیفرخواست دارد یا ممکنه منع تعقیب هم صادر کرده باشد؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله امکان هر کدام از موارد مذکور در سوال وجود داردد وباید منتظرنظر دادستان بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده جهت اظهارنظر نزد دادستان ارسال میشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

منظور در متن مشخص است.پرونده برای اظهار نظر به دادستان ارسال میشود.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

اینکه ایا تحقیقات در پرونده شما کامل شده و دلایل در چ سطحی از مورد قبول واقع شدن قرار دارد مشخص میکند تصمیم دادستان چیست. سوال کلی ست.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام همانطور که در متن مزبور قید گردیده جهت اظهار نظر دادستان ارسال شده

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

هر قرار پایانی از سوی بازپرس باید تایید دادستان را داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از بازپرس باید پرونده برای اظهارنظر نهایی نزد دادستان برود. ممکن است در برخی مواقع نظر تغییر کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در پایان تحقیقات دادسرا ، بازپرس قرار نهایی ، قرار جلب به دادرسی یا قرار منع تعقیب صادر خواهد کرد و هر دو قرار باید به تایید دادستان برسد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صدور هریک از موارد محتمل است