مشاوره حقوقی رایگان - پرونده نزد دادستان

سلام
بنده پرونده ای دارم در دادسرا با موضوع جعل و اصلا مراجعه نکردم حالا بعد از شش ماه تحقیقات بازپرسی در روند پرونده “ دستور قضایی مبنی بر ارسال پرونده نزد دادستان جهت ملاحظه و اظهارنظر در تاریخ … صادر گردید” درج شده حالا بنظرتان بازپرس کیفرخواست داده یا منع تعقیب؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حسب مورد وبا توحه به مدارک ومستندات قرار نهایی صادر شده که جهت تایید به اظهارنظر یعنی دادستان ارسال شده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قرار نهایی صادر که برای دادستان فرستاده میشود.