مشاوره حقوقی رایگان - قرار استماع شهادت شهود

با سلام بنده شاکی پرونده هستم به علت تماس با فرد مبتلا به کرونا در قرنطینه خانگی بودم و نتوانستم در جلسه رسیدگی به دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به شرکت کنم جلسه در تاریخ 12/7/1400 برگزار شده بنده قبلا طی لایحه‌ای اموال محکوم را به دادگاه معرفی و اشاره کردم که اموال ایشان بنام همسر وفرزندش میباشد و حتی از حساب بانکی آنها استفاده میکند با توجه به اینکه اسامی شهود در لایحه دفاعیه بنده قید نشده است چگونه میتوانم درخواست قرار استماع شهادت شهود بعنوان مستند ادعایم از دادگاه درخواست کنم

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

طی ارسال لایحه ای به شعبه این درخواستو ارسال بفرمایید
به انضمام مدارکتتان دال بر ابتلا به کرونا و معذوریت حضور در جلسه رسیدگی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مجدد طی لایحه ای درخواست نمایید اگر هنوز جلسه برقرار نشده ست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با تقدیم لایحه موارد مذکور را به دادگاه اعلام نمایید