مشاوره حقوقی رایگان - قرار استماع شهادت شهود

همسرم یکساله منزل رو ترک کرده بدون دلیل و بعد یکسال موفق شدم حکم تمکین بگیرم حدود سه ماه بعد از ترک منزل من چندین اظهارنامه براش فرستادم که اگه تمکین نکنه نفقه بهش تعلق نمیگیره
حالا با اینکه توی دادگاه رای قطعی تمکین ارائه دادم و تمام اظهارنامه ها رو هم استناد کردم،قاضی قرار استماع شهادت شهود زوجه صادر کرده
1-سوال اینه این شاهدها چی رو میخوان شهادت بدن؟
2-سوال بعدیم اینکه این نفقه یکسال ترک منزل بدون عذر شرعی و قانونی بهش تعلق میگیره؟
3-ممکنه بخاطر نفقه ایام که سر خونه زندگیش بوده برای نفقه محکوم بشم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نفقه تا زمانی که گواهی نشوز زوجه از طریق اجرای احکام صادر نشده به وی تعلق میگیرد