مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام ببخشید پدر من یک خونه ویلایی داره که دو دانگ آن توی مهریه مادرم هست و مهریه ش رو میخواد میخواستم بدونم اگر من یک طبقه بالای خونه رو ساخت کنم و پدرم بالا رو به نام من بزنه آیا از نظر قانونی مشکلی وجود داره ؟و آیا مادر من میتونه ادعایی توی طبقه بالایی ک از قبل وجود نداشته و جدیدا میخواد ساخت بشه و به نام‌ من هست داشته باشه؟ البته هنوز مادرم مهرش رو به اجرا نگذاشته ولی قصدش رو داره ک به زودی اینکار رو بکنه.

پاسخ ها :

یک وکیل

تاریخ ساخت طبقه دوم مشخص هست دو دانگ از طبقه اول ملاک هست نه طبقه دوم

رحیم علی مردانلو

رحیم علی مردانلو :

از ظاهر سوال چنین فهمیده میشه که دو دانگ ویلا مهریه قررارداده شده نه دو دانگ طبقه اول ویلا.با استناد به ظاهر سوال شما نمی تواندی اقدام به ساخت و ساز بدون اذن مادر نمایید البته نسبت به دو دانگ