مشاوره حقوقی رایگان - پیشنهاد ارتباط

سلام. من در خیابان متوجه خانمی شدم که در حال پارک خودرو هستن. بعد از پیاده شدن زیر برف پاک ایشون یادداشتی گذاشتم به این مضمون..با سلام ..اگر در تعهد شخص خاصی نیستین خوشحال میشم در یک مکان عمومی با شما ملاقاتی داشته باشم ... و شماره تماس و اسم فامیل رو هم گذاشتم...شب شخصی تماس گرفتن (خودشون رو اون خانم معرفی کردن ) و از نحوه صحبت کلماتشون من متوجه شدم که شخص سومی هستن و وقتی متوجه این موضوع شدم گفتم ببخشید من از این ارتباط منصرف شدم و بهتره دیگه پیام ندیدن..بعد پیامک اومد که شوهر این خانم هستن و گفتن به جرم مزاحمت ازت شکایت میکنم و شروع کردن به تهدید..اون شب گذشت و بعد از چندماه دوباره پیام دادن تهدید به شکایت کردن..خواستم بدونم امکان شکایت از اتفاق وجود داره یا نه و اینکه تهدید کردن من میتونم ازشون شکایت کنم یا نه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تهدیدی صورت نگرفته است .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جرمی واقع نشده به علاوه اعلام شکایت نمیتواند تهدید باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

راهکار شما برای آشنایی با یک خانوم عرفا و منطقی نبوده. اما اگر بتوانید در شکایت مطروحه قاضی را با این شرح گفته شده مجاب کنید تبریه خواهید شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خانم میتوانند از شما شکایت نمایند ولی شما هم میتوانید دفاع
نمایید که

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. با توجه به گذشت این مدت، احتمال شکایت از شما کم است. بهتر است در آینده از چنین اقدامی بپرهیزید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
عمل شمافاقد سونیت مجرمانه می باشد و شکایت شخص هم راه بجایی نخواهد برد