مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

همسرم در تاریخ 1400/03/12 اظهارنامه پرداخت مهریه رو فرستاده ولی در تاریخ 1400/03/11 درخواست مهریه در دفتر ازدواج ثبت کرده و برگ لازم الاجرا در تاریخ 1400/04/02 به من ابلاغ شده است . و من در تاریخ 1400/03/18 خودرو رو فروختم و تعویض پلاک و سند قطعی انجام دادم
آیا ایشان می‌توانند شکایت فرار از دین انجام بدن و نقل و انتقال انجام شده را ابطال نمایند ؟
متشکر و ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از لحاظ جنبه کیفری خیر نمیتوانند شکایت کنند ولیکن از حیث جنبه حقوقی اگر معامله صوری وبرای فرار از پرداخت دین باشد بله

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام و درود، موضوعی که مطرح نموده اید ، به استناد رای وحدت رویه شماره 774 ، مشمول مجازات کیفری موضوع ماده 21 قانون نحوه ی اجرای محکومیتهای مالی نخواهد بود منتها چنانچه معامله ای که انجام داده اید بصورت صوری بوده باشد ، در اینصورت همسرتان می تواند به استناد ماده 218 قانون مدنی ، ابطال معامله را درخواست نماید همچنین چنانچه معامله ای که انجام داده اید ، صوری نبوده باشد ولی اگر قصدتان فرار از دین بوده و به شرطی که خریدار نیز از قصد شما مبنی بر فرار از دین آگاه بوده باشد و مشروط بر اینکه این موضوع توسط همسرتان در دادگاه ثابت شود ، در اینصورت نیز معامله قابلیت ابطال خواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر طبق رای وحدت رویه ، برای تحقق جرم فرار از دین ، باید ابتدا حکم قطعی مبنی بر مدیونیت بدهکار صادر بشود و سپس مدیون مال خود را به دیگری منتقل نماید ولی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بعد از صدور حکم محکومیت انتقال صورت گیرد فرار از دین است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر کیفری نمی تواند شکایت کند.
از نظر ابطال تحت شرایطی قابل ابطال است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از جنبه کیفری خیر ولیکن از جهت حقوقی معامله صوری و به قصد فرار از دین قابل ابطال می باشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-باتوجه به تاریخ های اعلامی شما و وجود شرایطی...از لحاظ حقوقی می‌توان دعوای فرار از دین به طور صوری را مطرح کرد اما از لحاظ کیفری شکایتی قابل طرح نیست.برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کیفری نمیتواند اتجام دهد ولی دردگاه حقوقی با اثبات صوری بودن میتواند انرا ابطال کند