مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالا

با سلام من دو هفته پیش رفتم لپ تاپ بخرم فروشنده مارو معرفی کرد به بانک که 35میلیون وام بدن به ما این هفته کارای وام انجام شد ایشون گفتن قیمت لپ تاپ شده 38700من از سایت اینترنتی چک کردم قیمت 37490بود براشون فرستادم ایشون قبول کردن با همین قیمت بدن ما پول و به حسابشون ریختیم ایشون بعد از یه ساعت پیام دادن نتونستن خرید و ثبت کنن من گفتم پس پول رو برگردونین ساعت 1:30 ظهر گفتن بانک بستس و گفتن شما باید کارمزد معرفیتون به بانک رو به ما بدید چیزی که اصلا از اول خرید هیچ توضیحی دربارش به من ندادن
حالا آیا من میتونم ازین آقا شکایت کنم که چرا وقتی موجودی نداشته از من پول گرفته و پول رو بهم برنگردونده‌ و اینکه چطوری توی یک روز حاضر شد 1300 از قیمت کم کنه که این گران فروشی هستش اگر کسی چک نمیکرد قطعا با همون قیمت بهش میفروخت
بعد هم اینکه کارمزدی از من میخان که در ابتدا هیچ توضیحی دربارش ندادن
خیلی ممنون که وقت گذاشتید سپاسگزارم

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورت عدم استرداد وجه بدوا اظهارنامه ای برایشان ارسال کنید و سپس پیرو ان دادخواست مطالبه وجه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قابل شکایت در تعزیرات حکومتی می باشد