مشاوره حقوقی رایگان - حکم حجر

اگر فردی محجور به ایام صغر تشخیص داده شود و حکم حجرش صادر شود و قیم تعیین شود و در این میان در سالهای قبل از حکم حجر برای مخارج زندگی اش برایش دو تکه ملک به فروش رفته باشد ،آیا آن معاملات باطل و قابل بازگشت است؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر بعد از زمان حجر چنین اتفاقی افتاده باشه بله معاملات غیر نافذ است ولی در زمان سلامت معاملات صحیح است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در زمان حجر بوده باشد قابل ابطال است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر قبل از حکم حجر باشد معامله صحیح وقانونی صورت گرفته است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با شرایطی امکان اقامه دادخواست ابطال معامله وجود دارد البته اگر