مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار

من از روی نردبان تو شهریور 1400 چند پله در حین کار افتادم دچار شکستگی مچ چپ استخوان رادیوس شدم تحت عمل جرای 6عدد پین و یک پلیت استفاده شد و مچ دستم هم آسیب دید که دکتر گفت اونم خودش تو آتل باشه تو یکماه خوب میشه

من همه گزارشات اکی کردم بردم بیمه مسئولیت پیمانکار گفت تا یکماه دیگه کارشناس میاد الان دیه شاملم میشه یا خودم رو مقصر میکنن
دیه دستم چقدر میشه

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام چون قصور از طرف خود شما بوده دیه تعلق نمیگیره متاسفانه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اکر در حین کار حادثه ایجاد شده وقصوری نداشته باشید بله دیه تعلق خواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با توجه به اینکه حادثه در حین کار بوده
دیه شامل شما میشود