مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از خود

با عرض سلام و ادب و احترام
ضمن تشکر از بذل مساعی و انتقال بی شائبه دانش و تجربیات عزیزان
چند سالی است با خانمم مشکل دارم در این اثنا گاهی که کارد به استخوانم می رسد به برادر خانمم که وکیل یایه یک می باشد زنگ می زدم تا بیاید و مشکلمان را حل کند.
در آخرین بار که چند روز پیش بود ایشان همراه خواهر دیگرشان که او نیز وکیل پایه یک است خودشان به منزل من آمدند( بدون درخواست من ).
کمی که با خانمم صحبت کردیم من رو به برادر خانمم کرده و از او خواستم هر گونه که صلاح می داند این زندگی نابسامان را تمام کند ( طلاق ). متاسفانه ایشان به بنده بی احترامی کرده و به سمت من یورش برد( در خانه ی خودم ). من هم با وی گلاویز شده و در ضمن چند بار سرش داد زدم که شما در خانه من هستی ولی وقتی دیدم متوجه نمی شود از آنها خواستم خانه را ترک کنند و سعی کردم برادرزنم را به سمت بیرون هل دهم
بعد از خروج آنها از ساختمان به پلیس زنگ زدم
ولی آنها هنوز در پارکینگ بودن و باز آنها را بیرون راندم
وقتی پلیس زنگ زد مامور میاید به کوچه رفتم و دیدم هنوز حضور دارند ایشان دوباره به بنده و پدرم هتاکی کرده و گفتند من هر روز با پلیس و قاضی بروبیا دارم و مرا تهدید به پاپوش درست کردن نمودند و مجدد هتاکی کردند
مامور آمد و گزارش گرفت و رفت
می خواستم بدانم من که هیچ شاهدی ندارم چگونه می توانم از حقوق خودم دفاع کنم ؟ و در صورت ایجاد مساله از طرف آن ها چگونه از خود دفاع نمایم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر ایشان به شما توهین کرده باشد یا تهدید کرده باشد ، شما میتوانید شکایت نمایید ولی باید با شهادت شهود ادعای خود را ثابت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما در صورت داشتن شاهد می توانید شکایت و نتیجه بگیرید نگران نباشد موردی بود بفرمایید