مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام.چکی دست یکی از دوستانم دارم که مورد اعتماد بوده و تاریخ چک 25 اردیبهشت بوده.معامله شو انجام داده به جای اینکه چکو پاس کنه رفته باطرف یه معامله دیگه کرده چکو پس گرفته ولی نمیاره تحویل من بدش.باید چیکار کنم؟؟؟هیچ مراوده مالی باهم نداشتیم؟؟؟؟بابت چیزیم ازمن پول نمیخواد؟؟؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ضمن اظهارنامه به ایشان اعلام و درخواست عودت کنید در صورت عدم انجام شکایت کیفری خیانت در امانت و حقوقی استرداد لاشه چک مطرح شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید دادخواست استرداد لاشه چک به علت امانی بودن چک را مطرح نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ابتدا از طریق اظهارنامه استرداد لاسه چک را درخواست نمایید ونهایتا دادخواست استرداد بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید ابتدا اظهارنامه مبنی بر استرداد لاشه چک ارسال نمایید در صورت عدم موفقیت می توانید،دادخواست استرداد لاشه چک تقدیم نمایید

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود ابتدا از طریق مذاکره و دوستانه حل کنید در صورتی که نشد،ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد چک را بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
بدوا اظهارنامه در خصوص استرداد لاشه چک مطرح در صورت عدم توفیق دادخواست مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهاررنامه در مورد استرداد لاشه چک در ابتدا و سپس اگر افاقه نکرد دادخواست بدهید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام درخواست استرداد لاشه چک نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به موجب اظهارنامه تقاضای استرداد لاشه چک را کنید.