مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه از راننده بدون بیمه و گواهینامه

سلام. دوهفته پیش تصادف کردم.راننده موتور پسر 17 ساله بدون بیمه و گواهینامه به من زده و باعث خسارت جانی زیاد به من شده.الان دیه باید از کی بگیرم و اینکه توان پرداخت نداره .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید شکایت نمایید و نامه پزشکی قانونی بگیرید و به پزشکی قانونی مراجعه نمایید و بعد از تعیین میزان دیه ، مقصر مکلف است که دیه را پرداخت نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما اقدام کنید مسولیت کیفری ازسن پانزده سال و مسولیت مدنی از سن هجده سال است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما شکایت خودرا طرح واصولا صندوق خسارت بدنی باید دیه پرداخت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از صندوق بیمه می توانید بگیرید و بیمه نیز از مقصر دریافت می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بعد از شکایت مقدار دیه شما توسط,پزشک قانونی تعیین میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما به پزشکی قانونی مراجعه تا میزان دیه را مشخص کند و سپس مقصر مکلف به پرداخت می‌باشد

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام پرداخت دیه از طریق صندوق خسارات تامین بدنی انجام خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا شکایت به پزشکی ثانونی مراجعه میزان دیه مشخص میشود و مقصر مکلف به پرداخت است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بعد از شکایت مقدار دیه توسط پزشک قانونی تعیین میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از شکایت مقدار دیه توسط پزشک قانونی تعیین میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
بدوا شکایت نمایید تا پزشکی قانونی میزان دیه را مشخص نماید صندوق خسارات بدنی پرداخت و از مقصر دریافت می نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید شکایت کنید و هسته به تعیین میزان آسیب وارده و دیه مربوطه مقصر مکلف و محکوم به پرداخت آن خواهد بود