مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر

سلام خسته نباشین استادان محترم اینجانب درگاهی کار میگردم ولخرج شدم شکایت کردم برای بیمه پرداخت نشدم وبیمه بیکاری حالا صاحب کارم آکنده بعد از 6 ماه شاکی شده وسایل دستگاهم برده برای اینکه من مجبور به عقب نشینی بشم اقصی میتونه کاری کنه که به من چیزی تعلق نگیره ممنون میشم آگه راهنمایی بگنید

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر شما به اداره کار برای پیگیری این مراجعه کنید

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام شما حق و حقوق خود را مطالبه کردید و اگر کاری نکرده اید پس ترسی هم نداشته باشید و برای ادامه کار خود مراجعه به اداره کار نمایید و آن شخص کارفرما بایستی ادعای خود را پس از اختلاف باشما ثابت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
پاسخ داده شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید از اداره کار بابت حقوق وسنوات خود اقدام نمایید