مشاوره حقوقی رایگان - امکان نپرداختن مهریه در صورت ابراء مهریه از طرف زوجه به زوج

با سلام
سال گذشته بنده از همسرم نوشته ای گرفتم که در اون نوشته عین متن زیر با دستخط خودشون نوشته شده :
اینجانب ******* فرزند ****** به شماره شناسنامه ******* و کد ملی ****** و به آدرس سکونت ******* به موجب این سند اقرار می کنم تمامی مهریه مندرج در سند نکاحیه خود را به همسر خود جناب آقای ***** فرزند***** به شماره شناسنامه ****** و کد ملی ***** ابرا نموده و ذمه زوج درخصوص پرداخت مهریه به زوجه بری گردیده و زوجه در این خصوص حق هیچگونه مطالبه ای را نخواهد داشت. ضمناً زوجه حق هرگونه ادعا و اعتراض احتمالی را از خود سلب و ساقط نمود.

این متن با خط خودشان و دو امضا و یک اثر انگشت تهیه شده و ضمنا بعد از نوشته شدن از ایشان فیلمی هم تهیه کردم که از روی متن خوانده اند و در پایان فیلم اعلام می کنند که در کمال صحت و سلامت عقلی قراردارند.

آیا با این مدارک می توانم از پرداخت مهریه امتناع کنم ؟
ضمنا مهریه ایشان 500 سکه طلا و دو دانگ از منزل مسکونی است.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اینها ادله هستن مبنی بر ابرا مهریه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. اثر ندارد. ابرا باید در دفتراسناد رسمی باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که اصالت سند احراز گردد قابل استناد است