مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اشتباه

من و دوستم جزو اتباع هستیم ساکن اراک برای گردش به شهر اصفهان رفتیم در ساعت 6عصر به کوه صفه رفتیم از دوتا دختر همشهری آدرس پرسیدیم که همون موقع پلیس امنیت اخلاقی اصفهان مارو خواستن وگفتن چه نسبتی داریم گفتیم نمی شناسیم و خواستیم حرف بزنیم که نزاشتن و کارت آمایش مارو گرفتن و بردن وگفتن فردای بریم پلیس امنیت
زمانی که ما رفتیم داخل گفتن شما رو در حال قدم زدن دیدن و اصرار داشتین به اینکه دوست اجتماعی هستین و مارو گفتن بریم دوشنبه همین هفته بیاییم درحالی که ما از اراک هستیم و مسافر بودیم برگشتیم حالا نمی دونیم چه برخوردی می کنند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمت داشته باشید پرونده رو ارسال می کنند دادسرا

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

معمولا یک تعهد اخذ میشود و یا به دادسرا ارجاع میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تعهد‌ اخذ میشودیا به دادسرا ارجاع میگردد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر مزاحمتی نداشته وشاکی نداشته باشید نگران نباشید