مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری به موقع فروشنده برای اخذ وام

سلام. من ملکی معامله کردم در مبایعه نامه ذکر شده که بخشی از ثمن معامله از طریق وام اخذ خواهد شد و فروشنده ملزم به همکاری جهت اخذ وام با خریدار میباشد همچنین در بند دیگری از مبایعه نامه ذکر شده فروشنده موظف است تا تاریخ سند سند را از رهن بانک خارج کند.
با توجه به اینکه پروسه اخذ وام 45 روز طول میکشد فروشنده هنوز سند ملک را از رهن بانک خارج نکرده است تا بتوان روی ملک وام گرفت و اگر همین الان هم اقدام به تشکیل پرونده شود وام برای تاریخ توافق شده در محضر برای رداخت قسط اخر و سند اماده نمیشود
راه حل چیست آیا خریدار میتواند اقدام حقوقی انجام دهد؟ و چه مستنداتی برای اینکار لازم است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید