مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اطلاع از شکایت

سلام اگر شکایت کرده باشن درمورد کلاهبرداری اول زنگ میزنن یا پیامک میاد برامون؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است از کلانتری تماس بگیرند.
طبق قانون باید ابلاغ ارسال بشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیامک با سر شماره عدلیران(به انگلیسی)، در صورت ثبت نام در سامانه ثنا، ارسال خواهد شد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم هر ابلاغی از طریق سامانه است مگر کلانتری تماس بگیرد

بهروز مافی

بهروز مافی :

این احتمال وجود داره که از آگاهی باهتون تماس بگیرند، ولی شما برای اطلاع سریعتر ، می بونید به روند به قسمت اطلاع رسانی پرونده ها در سایت عدل ایران مراجعه کنید

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و دورد بر شما کاربر گرامی. در این مورد پس از بررسی و احراز نسبی اتهام به شما در ثنا ابلاغ به عنوان مطلع یا تفهیم اتهام (دفاع از اتهام انتسابی) با ارائه مهلت جهت حضور صادر می نمایند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در ثنا ثبت نام کرده باشید از طریق پیامک به شما ابلاغ می کنند. پلیس فتا نیز بعضا تلفن می زند

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

بستگی به روند پرونده داره ولی به طور معمول از طریق سامانه ثنا یا پست ابلاغ ارسال میشه.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت داشتن ثنا، پیامک میآید. درصورت نداشتن اخطاریه کتبی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است پیامک بیاید یا از آگاهی و پلیس فتا تماس بگیرند