مشاوره حقوقی رایگان - حق تنصیف اموال

سلام وقت بخیر
آیا راهکاری در هنگام انعقاد عقد نکاح برای جلوگیری از انتقال اموال زوج در آینده به دلیل فرار از حق تنصیف اموال قبل از اقدام به طلاق وجود دارد ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا _ توجه داشته باشید شرط مذکور تا تنصیف اموال بدست آمده در دوران زوجیت است. نه اموالی که شخص در زمان مجردی بدست آورده نه اموالی که سهم الارث وی بوده.
ثانیا _ در حال حاضر زوجه با مطالبه مهریه در اجرای ثبت ، اموال زوج را استعلام می نمایند و لذا اگر مالی شناسایی بشود مشخص می‌شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شرط ضمن عقد نامه تا نصف اموال را که در زمان زوجیت بدست امده را شامل میشود وراهکار ان استعلاگی است که بابت مهریه از مراجع ذیصلاح اخذ میگردد خواهد بود

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام شرط مذکور در سند ازدواج را امضا نکنید مسئولیتی برای شما به وجود نمی اورد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شرط ضمن عقد نامه تا نصف اموال را که در زمان زوجیت بدست امده را شامل میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کافی است ذیل این شرط را امضا نکنید و قبلا این موضوع را با نامزد خود در میان بگذارید تا هنگام عقد و گرفتن امضاها مشکلی پیش نیاید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوج می تواند شرط مذکور را امضاء نکند.