مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین قولنامه ای دستی

با عرض سلام .
من حدود 7سال پیش زمین کشاورزی به متراژ 1000 متر تو حوالی تهران چسب بافت مسکونی خریداری کردم که به بنده گفته بودن زمین سند مادر داره .یه قواره ی دیگه با قیمت ده برابر بیشتر حدود 3 تا 4 سال پیش خریداری کردم. یعنی شخصا کل مبلغ و موجودی و پس انداز و حاصل رنج بردن هام رو سرمایه گذاری کردم رو این زمین ها. حالا که میخوام اقدام به فروشش کنم کسی ازم نمیخره. چونکه نه ثمن معامله دارم نه کپی از سند مادر و اینکه قولنامه ها به صورت دستی و بدون هیچ کد پیگیری و...هستش . تا حالا هم هزار بار اقدام کردم که ازشون کپی سند مادر بگیرم هر سری هم با یه ترفندی بنده رو دست بسر میکنن. و اینکه پای قولنامه هام امضای شهود و فروشنده ها هست. به غیر از اون مقدار پولی که بابت زمین بهشون دادم بیشترش نقد بوده و الباقی هم به حسابشان زدم و یه ماشین هم فروختم بهشون. و اینم از قلم نیندازم که زمینها کاربریشون کشاورزی، باغی هست (اوقافی).لطفا منو راهنمایی کنید که چه گلی به سرم بزنم؟
شرایطم بدجوری بحرانیه. زندگیم تحت تاثیر این اتفاق قرار گرفته و حالا نمیدونم چکار کنم. تورو خدا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتی که از لحاظ منابع طبیعی و اوقاف مشکلی مطرح نباشد مبایعه نامه عادی و خرید از مالک سابق مجاز است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا شما مالک زمین محسوب میشوید
و شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ، طبق مبایعه نامه دستی ، را مطرح نمایید یا
اگر مبایعه نامه شما دقیق تنظیم نشده باشد ،
باید دادخواست اثبات وقوع بیع را مطرح نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مشکلی نباشد وزمین طلق وازادباشد منعی نیست