مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام وقت شما بخیر
من سه سال پیش با شخصی که اون موقع پدر زنم بود و الان دیگه نیست توی خرید ملک و البسه یه مغازه لباس فروشی شریک شدم
و اون شخص جوری کرده که من هیچ مدرکی بر اینکه توی اون مغازه شریک باشم ندارم
حالا میخوام بدونم میتونم از این شخص شکایت کنم و به کلاهبرداری محکومش کنم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام شراکت را می بایست به استناد مدارک ثابت و درخواست سهم الشرکه نمایید.
شکایت کلاهبرداری نیاز به بررسی موضوع است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان کلاهبرداری نمیتوانید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

فاقد وصف مجرمانه است و کلاهبردار محسوب نمیشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شراکت موضوعی حقوقی است که نیاز است با دلایلی ثابت نمایید درخصوص مورد دوم که فرمودید کلاهبرداری نیست چراکه ارکان کلاهبرداری صدق نمی کند جهت اطلاعات بیشتر از طریق دادراه در تماس باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام . شما باید
دادخواست مبنی بر اثبات شراکت مطرح نمایید و
جرم کیفری نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی شود.
مگر اینکه با اثبات موضوع دعوای حقوقی مطرح کنید.