مشاوره حقوقی رایگان - زمان روشن کردن سيستم گرمايشی در آپارتمان

با سلام
در آپارتمان 20 واحدي، تعدادي از واحدها خواستار روشن شدن موتورخانه هستن، ولي بعضيا ها مخالفت ميکنند که هوا هنوز خيلي سرد نيست و با توجه به پرت انرژي موتورخانه و هزينه گاز موتورخانه فعلا روشن نشود. آيا قانوني در اين مورد وجود دارد؟ که در چه دمايي و يا چه تاريخي ميبايست موتورخانه روشن شود؟ لازم به ذکر است واحدها امکان بستن يا باز کردن رادياتورهاي منازل خود را دارند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. در صورت موافقت اکثریت مالکان ، میتوانید موتور خانه را روشن نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه مدیر ساختمان طرح دعوا کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام درصورت موافقت اکثریت موتورخانه را روشن کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام درصورت موافقت اکثریت موتورخانه را روشن کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است به توافق برسید در این خصوص قانون خاصی وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ملاک توافق اکثریت می باشد و در این مورد قانون خاصی وجود ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توافق اکثریت مالکین می توانید اقدام به روشن کردن موتورخانه نمایید. ملاک موافقت اکثریت مالکان است.