مشاوره حقوقی رایگان - حکم نهایی

سلام
هشت سالیست که شکایت خلع ید زمین کشاورزی خود را انجام دادم که حدود شش ماه از صدور رای نهایی به نفع اینجانب می گذرد،ولی وکیلم می گوید کار من تمام شده ومابقی هزینه وکالت هم با توجه به درخواست ایشان تقدیم شد،ولی برای گرفتن حکم پایانی میفرمایند کار من نیست و اگر می خواهید باید هزینه ای (دو میلیونی) بدهید تا یکی از تازه کارها را بفرستم پیگیر حکم وگرفتن آن باشد.
حال سئوال این است که
1-آیا گفته ایشان در مورد گرفتن حکم درست است؟
2-مگر صدور حکم نهایی چقدر طول می کشد؟ با سپاس از شما کارشناس محترم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

احتمالا منظور اجرای حکم است. اجرای احکام مرجع شلوغ و پر زحمتی است. یک مرحله جداگانه است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مرحله اجرای حکم حق الوکاله جداگانه دارد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بستگی به قرارداد فی مابین دارد اجرای حکم مرحله مجزاست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با صدور حکم قطعی کار وکیل تمام شده است.