مشاوره حقوقی رایگان - ایا در وقت نظارت هم حکم دیه صادر ميشود؟

با سلام و عرض ادب
پرونده دیه من از دادگاه فرستادن دادسرا برای تکمیل مدارک و الان نظریه پزشکی قانونی و مدارکش کامله و الان توی دادسرا ست و
طبق سامانه ثنا در تاریخ 12 اسفند وقت نظارت داره
مبخواستم بدونم آیا در وقت نظارت هم حکم نهایی صادر میشه یا فقط برای بررسی پرونده هست؟

متشکرم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بستگی دارد که پرونده اماده صدور رای باشد یا خیر؟

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بررسی پرونده وصدور کیفرخواست وارسال به دادگاه جهت رسیدکی وصدور رای

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده از نظر قاضی اناده صدور حکم باشد در وقت نظارت بدون حضور شما رسیدگی و تصمیم گیری میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت صرفا جهت بررسی پرونده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از تکمیل نواقص پرونده در دادسرا ، پرونده برای صدور حکم دیه باید به دادگاه ارسال بشود