مشاوره حقوقی رایگان - چک سرقت شده

با سلام
شریک سابقم یک فقره چک از من برگشت زده و الان ابلاغیه برا من اومده که مطالبه وجه چک و اعسار (جلسه جهت استماع شهود شاهدان خواهان)
من نمیفهمم یعنی چی ولی قطعا میدونم چک رو در زمانی که شریک بودم حتما سرقت کرده و احتمالا مبلغ نوشته و برگشت زده
الان واقعا نمیفهمم باید چیکار کنم و چطور پیش برم، چطور حرفمو ثابت کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک شما جهت بررسی واظهارنظر باید رویت گردددر صورت تمایل به ارسال مدارک از پنل ارسال استفاده نمایید