مشاوره حقوقی رایگان - چک من سرقت شده و برگشت زده شده

با سلام
خرداد 94 کیف من رو از عقب ماشین دزدیدن. دسته چک با 9 برگ سفید.مهر شرکت توش بود. کلانتری صورتجلسه کرد. همان روز رفتم بانک دستور عدم پرداخت چک رو دادم. فرداش دادسرا شکایت دزدی کردم. حکم رو بردم کلانتری و نامه عدم پرداخت وجه چکها رو به بانک زد. مهر و امضای چک رو هم تغییر دادم تو بانک. اون حساب تا امروز گردشی نداشته.در دادسرا شش ماه بعد (دی 94) حکم داد که چون آقای دزد پیدا نشده قرار منع تعقیب صادر کردن. حساب هنوز مسدوده. حالا 20اسفند97 یکی رفته بانک یکی از اون چکها رو 6 میلیون برگشت زده به علت عدم تطابق امضا (در وجه حامل نوشته آقای دزد). طرف هم زنگ زده و تهدید که پول منو میدی یا حکمت و میگیرم. بهش گفتم که چک دزدیه گفت از کجا معلوم خودت کلاهبردار نباشی و چک بلامحل نکشیده باشی...

پاسخ ها :

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

سلام چون چک براساس عمل مجرمانه به دست اومده شما محکوم به پرداخت نخواهید شد