مشاوره حقوقی رایگان - محکوم به سرقت

سلام وقت بخیر ببخشید من یه سوال داشتم یکی از من شاکی شده به جرم سرقت من هم سرقتم را قبول کردم الان دوماه هست تحت سند آزاد هستم حالا رای دادگاه صادر شده به مدت 5ماه حبس تعزیری و 74ظربه شلاق حالا یه سوال داشتم آیا از روزی که سند گذاشتم که الان دوماه میگذره این دوماه هم جزء همین 5 ماه حساب میشه یعنی از 5 ماه کم میشه یا باید این 5 ماه حبس رابکشم ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.ان دو ماه شما به قید سند آزاد بوده اید تا روند پرونده طیی گردد حبس شما از روزی که بازداشت شوید محاسبه می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر
مدتی که شما آزاد هستید جز مدت زندان شما محسوب نمیشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فقط زمانی که در بازداشت بودید جزء مدت محکومیت شما محاسبه خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر مدت آزادی شما جزو مدت حبس شما محسوب نمی شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر از روزی که حبس میشوید حساب میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از روزی که در حبس بودید حساب میشود