مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام خسته نباشید کسی ک از من سفته داره اجرا بذاره و من هم یه دیه دارم ولی هنوز سفته رو اجرا نذاشته و منتظره ک من کارای دیه رو بکنم و وقتی پول به من واریز شد از من بگیره ایا میشه من وکالت خود را به کسی دیگر بدهم و پول دیه به حساب کسی دیگر واریز شود و او نتواند پول من توقیف کند راهنمایی کنید لطفا خیلی ممنون

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

اگر شخصی را به عنوان وکیل دادگستری به شعبه معرفی نمایید و ایشان حق اخذ محکوم‌به را داشته باشد، مبلغ به حساب ایشان واریز می‌شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ازرمشاوره یا وکیل استفاده کنید قابل انجام است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هرصورت وقتی پول به حساب دادگستری واریز گردد طرف مقابل می تواند پول واریزی به حساب دادگستری که در پرونده شما موجود هست را توقیف نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پول به حساب دادگستری واریز میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله
وکیل بگیرید و مبلغ دیه
به حساب وکیل واریز خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله وکیل بگیرید دیه به حساب وکیل واریز خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکیل نیز بگیرید از طریق شعبه مربوطه می تواند دیه را توقیف کند و دیه در حساب دادگستری توقیف میشه.