مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن حق بیمه توسط کارفرما

با سلام
من مدتی در یک شرکت به عنوان نیروی اورهال مشغول به کار بودم و در زمان کار دچار حادثه کاری شدم. بعد از اتمام پروژه زمانی که برای دریافت خسارت طول درمان به تامین اجتماعی مراجعه کردم متوجه شدم شرکت هیچ حق بیمه ای برای من پرداخت نکرده . به چه صورت میتوانم پیگیر شکایت از کارفرما باشم ؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانید از طریق اداره کار پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید حتما در
هیات تشخیص اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید و مطالبه تمام حقوق خود را نمایید ( حق بیمه ، عیدی ، پاداش ، سنوات ، حق اولاد و
... )
و مطالبه دیه را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید.