مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت

باسلام و عرض ادب . بنده زمینی به متراژ160متر در روستا دارم اقدام کردم برای ساخت دو طبقه و یک پیلوت ولی بنیاد مسکن میگه به دلیل وجود زمین در کوچه (البته 8متری)مجوز ساخت 1طبقه و پیلوت رو میدن میخاستم راهنمایی کنید راهی هست بتونم مجوز ساخت 2طبقه بروی پیلوت رو بگیرم باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام متولی صدور پروانه ساخت ، در محدوده خارج از شهر ، بنیاد مسکن هستند . شما باید موافقت بنیاد مسکن را بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه ساخت و ساز خارج از حریم شهر بر عهده بنیاد مسکن می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
موافقت بنیاد مسکن را اخذ نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت بنیادمسکن مربوطه باید موافقت کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما باید به هر حال رضایت بنیاد مسکن را بگیرید