مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام میبخشید بنده چندروز پیش از فرعی با دوستانم میامدم داخل خیابان اصلی که یک خودرو بعد سبقت گرفتن از یک ماشین دیگه بعلت سرعت زیادش با بنده برخورد کرده و متواری شده کلانتری و راهور هم امدن و منو با ارژانس به بیمارستان رساندند و بندهم مدارک پزشکیمو از بیمارستان گرفتم به پزشکی قانونی دادم شاهد هم دوستان بنده و یک نفر کسبه اونجا هستش بنده شکایت کردم میخوام بدونم به جایی میرسه و بنده میتونم طلب خسارت بکنم یا خیر ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله . دادخواست تامین دلیل براورد خسارات دهید تا کارشناسی شود و سپس دادخواست مطالبه خسارات . جهت کسب اطلاع بیشتر تماس بگیرید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

بله حتما می توانید خساراتتان را مطالبه کنید ضمنا لازم است درخواست نمایید تا دوربین های محل برای بررسی حادثه و کشف پلاک مقصر حتما بازبینی شود ضمنا اکیدا توصیه می نمایم که یک شهادت نامه تهیه کنید و کلیه ی افراد حاضر در صحنه ی حادثه نسبت به شرح حادثه اقدام نمایند ضمنا حتما شماره ملی و تاریخ دقیق تولد شهود و نشانی آنها را هم اخذ نمایید چرا که در ارائه ی شکایت یا دادخواست به این اطلاعات حتما نیاز خواهید داشت موفق و موید باشید . در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با اینجانب تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست تامین دلیل ارائه دهیدتا کارشناس میزان خسارت رو تعیین نماید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام در بدو امر یک استشهادیه با ذکر محل و ساعت دقیق تصادف تنظیم نمایید .سپس میتوانید برای طرح دعوی اقدام نمایید موفق باشید . در صورت تمایل برای مشاوره و یا انجام پرونده با بنده تماس بگیرید در خدمت هستم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ تامین دلیل شکایت خود را پیگیری کنید و به شهادت شهود و دوربین های مدار بسته استناد کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شهادت شهود را ضمیمه کنید دادخواست مطالبه خسارت بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله و اگر مقصر فرار نماید شما میتوانید دیه را از صندوق تامین
بگیرید
و شما باید ابتدا
درخواست کارشناس رسمی ، نمایید تا میزان خسارت مشخص بشود و