مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد پرونده

سلام وقت بخیر ببخشید من یه سوال داشتم یه بنده خدایی از من شاکی هست که من مقداری 600متر کابل 3فاز از سر سالن مرغداری به سرقت بردم ولی کابلی که من برداشتم بین 60 تا 100متر بیشتر نبوده اونم یک متر سه فاز نبوده سیم تک رشته همش هم تیکه تیکه بوده جدا از این 600متر کابل دوعدد الکترو موتور هم در پرونده من ثبت کرده که من اصلا روحم از این دوعدد الکترو موتور خبر نداره من هرچی به قاضی گفتم 100متر بیشتر نبوده ولی شاکی گفت 600متر بوده الان قاضی برای من رای صادر کرده 5ماه حبس تعزیری و74 ظربه شلاق تعزیری. مدت 20 روز هم درخواست تجدید نظر دارم. حالا سوال من اینه که آیا میتونم در حضور قاضی شاکی را بیارم دست بذاره رو قرآن و بگه که کابلا 600متر بوده ومن 600متر را برداشتم. آیا این درخواست منو قاضی قبول میکنه؟؟ مقدار دیگه هم وسایل بوده که من همشو به شاکی تحویل دادم بابت اون 600متر کابل 3فاز هم مبلغ 21میلیون پول نقد دادم یعنی همه چیز را تحویل دادم ولی بازم برام 5 ماه حبس تعزیری و 74ضربه شلاق تعزیری برام صادر شده فقط میخوام بدونم میتونم شاکی را قسم بدم یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله برای قسمت مالی پرونده می توانید تقاضای قسم کنید ولی برای مجازات قسم کاربرد ندارد . راه حل های دیگری متصور است .
در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اعلام اینکه ضرر شاکی را پرداخت کرده اید در مهلت مقرر اعتراض کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید با ادله اثباتی نسبت به اعتراض به رای اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما درخواست خود را مطرح کنیدتصمیم با قاضی مربوطه است در مورد مسایل مادی معمولا قسم پذیرفته میشود

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

متراژ اهمیت ندارد در این مورد اقرار شما به برداشتن مال برای ثبوت جرم کافیست چه یک متر چه ششصد متر چه سه فاز چه تک فاز .